Τηλεφωνικά Κέντρα

Εγκατάσταση Τηλεφωνικού Κέντρου από την Karagiannis Security Systems®

Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου VOIP από την Karagiannis Security Systems®. Τα οφέλη που θα έχετε από εγκατάσταση δική μας είναι:

Οφέλη Κέντρου:

 • Μεταφορά γραμμών (από έναν χρήστη σε έναν άλλο χρήστη ο οποίος βρίσκετε ή όχι στον ίδιο χώρο).
 • Ηχητικά μηνύματα εισαγωγής.
 • Αναμονή με επιθυμητό clip ήχου.
 • Προωθητικά μηνύματα στην αναμονή.
 • Αυτόματος τηλεφωνητής (με δυνατότητα αποστολής σε email).
 • Χρονοδιάγραμμα ωρών λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου.
 • Callback (Αποθηκεύει το κέντρο την κλήση του χρήστη που δεν απαντήθηκε, ώστε όταν καλέσει πίσω ο αριθμός που δεν απαντήθηκε να δρομολογηθεί στον συγκεκριμένο χρήστη που κάλεσε.)
 • Blacklist
 • Έλεγχος ιστορικού κλήσεων (εξαγωγή κλήσεων σε Excel ή Pdf).
 • Καταγραφή και ακρόαση από οπουδήποτε των κλήσεων
 • Συνδιάσκεψη κλήσεων (σε μια κλήση μπορούν να συμμετάσχουν όσοι συνομιλητές επιθυμούμε στα πλαίσια κοινής συζήτησης)
 • Email to sms
 • Sms to email
 • Fax to email
 • Δυνατότητα τοποθέτησης τηλεφωνικής συσκευής οπουδήποτε εκτός εταιρείας ως μέρος της εταιρείας.
 • Βιντεοκλήση
 • Συσκευή συνδιάσκεψης.

 

Εισαγωγή:

Καθώς η τεχνολογία επικοινωνίας εξελίσσεται, οι επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα συστήματα για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Ένα τέτοιο σύστημα είναι το Voice over Internet Protocol (VoIP) PBX, το οποίο επιτρέπει την ψηφιακή φωνητική επικοινωνία μέσω Διαδικτύου. Στην Karagiannis Security Systems®®, ειδικευόμαστε στην παροχή λύσεων VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο υψηλής ποιότητας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Η ομάδα μας έχει εμπειρία με κορυφαίες εταιρίες όπως η Grandstream και η Yeastar, καθώς και μια ποικιλία συσκευών όπως οι Grandstream, Yealink, Fanvil και άλλες.

 

Τι είναι το VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο;

Το VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο είναι μια λύση τηλεφωνίας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις μέσω Διαδικτύου και όχι μέσω παραδοσιακών τηλεφωνικών γραμμών. Αυτή η λύση ψηφιακής επικοινωνίας χρησιμοποιεί ένα σύστημα ιδιωτικής ανταλλαγής υποκαταστημάτων (PBX) για τη δρομολόγηση κλήσεων μέσω ενός δικτύου πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP). Τα συστήματα VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως εξοικονόμηση κόστους, επεκτασιμότητα και ευελιξία.

 

Γιατί να επιλέξετε VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο από την Karagiannis Security Systems®;

Στην Karagiannis Security Systems® κατανοούμε τη σημασία των αξιόπιστων και αποτελεσματικών συστημάτων επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις. Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία με συστήματα VoIP PBX Τηλεφωνικά Κέντρα από κορυφαίες μάρκες όπως η Grandstream και η Yeastar. Προσφέρουμε μια σειρά συσκευών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων των Grandstream, Yealink, Fanvil και άλλων. Οι λύσεις μας είναι επεκτάσιμες και προσαρμόσιμες για να ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις VoIP PBX Τηλεφωνικά Κέντρα και πώς μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε με την Karagiannis Security Systems® στο 2107781577. Η ομάδα των ειδικών μας είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο σύστημα VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο για την επιχείρησή σας.

 

Λύσεις VoIP PBX Τηλεφωνικά κέντρα: Η επικοινωνία της επιχείρησής σας έγινε απλή με την Karagiannis Security Systems®

 

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) Σχετικά με τις λύσεις VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο από την Karagiannis Security Systems®

 

 1. Τι είναι το VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο και πώς λειτουργεί;

Το VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο είναι μια λύση τηλεφωνίας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις μέσω Διαδικτύου και όχι μέσω παραδοσιακών τηλεφωνικών γραμμών. Αυτή η λύση ψηφιακής επικοινωνίας χρησιμοποιεί ένα σύστημα ιδιωτικής ανταλλαγής υποκαταστημάτων (PBX) για τη δρομολόγηση κλήσεων μέσω ενός δικτύου πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP).

 1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο έναντι των παραδοσιακών τηλεφωνικών συστημάτων;

Τα συστήματα VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης κόστους, της επεκτασιμότητας, της ευελιξίας και προηγμένων λειτουργιών όπως φωνητικό ταχυδρομείο, προώθηση κλήσεων και εγγραφή κλήσεων.

 1. Ποιες μάρκες και συσκευές προσφέρει η Karagiannis Security Systems® για λύσεις VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο;

Η Karagiannis Security Systems® προσφέρει λύσεις στα VoIP PBX Τηλεφωνικά Κέντρα από κορυφαίες μάρκες όπως η Grandstream και η Yeastar, καθώς και μια ποικιλία συσκευών όπως Grandstream, Yealink, Fanvil και άλλες.

 1. Μπορώ να προσαρμόσω τη λύση VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο για να ταιριάζει στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής μου;

Ναι, η Karagiannis Security Systems® προσφέρει προσαρμόσιμες λύσεις στα VoIP PBX Τηλεφωνικά Κέντρα για να ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

 1. Πώς διασφαλίζει η Karagiannis Security Systems® την ασφάλεια του συστήματος VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο μου;

Η Karagiannis Security Systems® εφαρμόζει διάφορα μέτρα ασφαλείας όπως κρυπτογράφηση, τείχη προστασίας και τακτικές ενημερώσεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια του συστήματος VoIP PBX Τηλεφωνικού Κέντρου σας.

 1. Τι είδους τεχνική υποστήριξη παρέχει η Karagiannis Security Systems® για τις λύσεις της στα VoIP PBX Τηλεφωνικά Κέντρα της;

Η Karagiannis Security Systems® παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για τις λύσεις της στα VoIP PBX Τηλεφωνικά Κέντρα της, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, της διαμόρφωσης και της αντιμετώπισης προβλημάτων.

 1. Μπορούν στην Karagiannis Security Systems® να με βοηθήσουν στη μετάβαση από το υπάρχον τηλεφωνικό μου σύστημα στο VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο;

Ναι, η Karagiannis Security Systems® μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφερθείτε από το υπάρχον τηλεφωνικό σας σύστημα στο VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο.

 1. Πόσο κοστίζει μια λύση VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο από την Karagiannis Security Systems®;

Το κόστος μιας λύσης VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο από την Karagiannis Security Systems® εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο αριθμός των χρηστών, οι δυνατότητες και οι απαιτήσεις προσαρμογής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107781577 για να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 1. Απαιτείται ένας ελάχιστος αριθμός χρηστών για μια λύση VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο;

Όχι, η Karagiannis Security Systems® προσφέρει λύσεις VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, από μικρές startups έως μεγάλες επιχειρήσεις.

 1. Πώς μπορώ να ξεκινήσω με τις λύσεις Καραγιάννης Ασφαλείας για VoIP PBX Τηλεφωνικό Κέντρο;

Για να ξεκινήσετε με την Karagiannis Security Systems®  για λύσεις Τηλεφωνικού Κέντρου, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107781577 για να προγραμματίσετε μια συνάντηση με έναν από τους ειδικούς μας. Θα συναντιθούμε μαζί σας για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για την επιχείρησή σας.

Προϊόντα

 74.40

Κεντρική Μονάδα

LIGHTSYS PLUS

 364.56

Τηλεφωνικές Συσκευές

GRP2670

 424.08

Τηλεφωνικές Συσκευές

GRP2616

 288.92

Τηλεφωνικές Συσκευές

GXP1610

 70.43

Τηλεφωνικές Συσκευές

GRP2603P

 112.84

Μπουτονιέρες

DT607C-S2

 156.24

Συστήματα Συναγερμού

Import placeholder for 1771

 0.00

Είπαν για Εμάς

Επικοινωνία