Εγκατάσταση Συναγερμού

Εγκατάσταση Συναγερμού από την Karagiannis Security Systems®

Η Karagiannis Security Systems® εγκαθιστά συναγερμούς από το 2006 με βασικό κριτήριο η κάθε υλοποίηση  να καλύπτει στο 100% τις ανάγκες για ασφάλεια του χρήστη.

Είμαστε η μόνη εταιρεία, σε παγκόσμιο επίπεδο, που κάνει εγκατάσταση συναγερμού με οποιαδήποτε μάρκα υπάρχει στην αγορά . Ενδεικτικά εγκαθιστούμε και γνωρίζουμε Paradox, Caddx, DSC, Artec, Focus, Satel, Sigma, Inim, RFT, Ajax, Risco, Texecom.

Αυτό σημαίνει ότι, στα τόσα χρόνια, εξειδικευόμαστε συνεχώς και συνεπώς, ώστε όταν αναλάβουμε τον χώρο σας, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε το καλύτερο με βάση τις ανάγκες σας και υποστηρικτή τις γνώσεις μας.

Συστήματα Συναγερμού Σπιτιού

Τα οικιακά συστήματα συναγερμού είναι συστήματα ασφαλείας που εγκαθίστανται σε σπίτια για προστασία από διαρρήκτες, πυρκαγιές και άλλες πιθανές απειλές. Υπάρχουν διάφοροι τύποι οικιακών συστημάτων συναγερμού που είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων ενσύρματων, ασύρματων και υβριδικών συστημάτων.

 

Ασύρματα Συστήματα Συναγερμού

Τα ασύρματα συστήματα συναγερμού χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να επικοινωνούν με τον πίνακα ελέγχου του συναγερμού. Αυτά τα συστήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή επειδή εγκαθίστανται εύκολα και δεν απαιτούν περίπλοκη καλωδίωση. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να είναι ευάλωτα σε παρεμβολές σήματος και να απαιτούν σταθερή πηγή ενέργειας.

 

Ενσύρματα Συστήματα Συναγερμού

Τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού συνδέονται απευθείας με το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού και επικοινωνούν με τον πίνακα ελέγχου του συναγερμού χρησιμοποιώντας μια ενσύρματη σύνδεση. Είναι πιο αξιόπιστα από τα ασύρματα συστήματα, αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να εγκατασταθούν και να απαιτήσουν πρόσβαση στο ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού.

 

Υβριδικά Συστήματα Συναγερμού

Τα υβριδικά συστήματα συναγερμού είναι ένας συνδυασμός ενσύρματων και ασύρματων συστημάτων. Προσφέρουν το καλύτερο και των δύο κόσμων παρέχοντας την αξιοπιστία ενός ενσύρματου συστήματος με την άνεση ενός ασύρματου συστήματος.

 

Συστήματα συναγερμού Ajax

Η Ajax είναι μια δημοφιλής μάρκα συστημάτων συναγερμού σπιτιού που προσφέρει ενσύρματες και ασύρματες επιλογές. Τα συστήματά τους είναι γνωστά για τις φιλικές προς το χρήστη διεπαφές και τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους.

 

Συστήματα συναγερμού Sigma

Η Sigma είναι μια άλλη δημοφιλής μάρκα οικιακών συστημάτων συναγερμού. Προσφέρουν μια σειρά από ενσύρματες και ασύρματες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων με ενσωματωμένες κάμερες.

 

Εγκατάσταση Συστημάτων Συναγερμού Κατοικίας

Η διαδικασία εγκατάστασης για ένα σύστημα συναγερμού σπιτιού εξαρτάται από τον τύπο του συστήματος που εγκαθίσταται. Τα ενσύρματα συστήματα απαιτούν πρόσβαση στο ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού και μπορεί να είναι πιο περίπλοκη η εγκατάσταση. Τα ασύρματα συστήματα, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο εύκολο στην εγκατάσταση, αλλά απαιτούν μια σταθερή πηγή ενέργειας.

 

Κόστος Συστημάτων Συναγερμού Κατοικίας

Το κόστος ενός συστήματος συναγερμού σπιτιού εξαρτάται από τον τύπο του συστήματος που εγκαθίσταται, το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρεται και την εταιρεία που εκτελεί την εγκατάσταση. Τα βασικά ασύρματα συστήματα μπορούν να αγοραστούν για μερικές εκατοντάδες ευρώ, ενώ τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα μπορεί να κοστίζουν αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Τα συστήματα ασφαλείας Paradox είναι υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα σχεδιασμένα για την ασφάλεια του σπιτιού και των επιχειρήσεων. Προσφέρουν μια σειρά λύσεων, όπως συστήματα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας και έξυπνο οικιακό αυτοματισμό για να παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία για την ιδιοκτησία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα συστήματα Paradox είναι γνωστά για την αξιοπιστία, την ευκολία χρήσης και τα φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά τους, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή μεταξύ των πελατών. Παρέχουν επίσης απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχο μέσω της εφαρμογής τους για κινητά, επιτρέποντάς σας να παραμένετε συνδεδεμένοι και να έχετε τον έλεγχο της ασφάλειάς σας ανά πάσα στιγμή.

 

Η Caddx είναι μια εταιρεία ασφάλειας και επιτήρησης που προσφέρει μια σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων καμερών και συστημάτων παρακολούθησης τόσο για οικιακή όσο και για εμπορική χρήση. Η εταιρεία είναι γνωστή για τον υψηλής ποιότητας, αξιόπιστο εξοπλισμό της και τη δέσμευσή της να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Τα προϊόντα Caddx έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολα στην εγκατάσταση και τη λειτουργία, καθιστώντας τα ιδανικά τόσο για επαγγελματίες εγκαταστάτες ασφαλείας όσο και για επαγγελματίες που το κάνουν μόνοι τους. Με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και επιλογών, τα προϊόντα Caddx είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες ασφαλείας κάθε είδους ιδιοκτησίας.

 

Η DSC (Digital Security Controls) είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή συστημάτων ασφαλείας για κατοικίες και επιχειρήσεις. Τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν συστήματα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας και διάφορες λύσεις παρακολούθησης ασφαλείας. Η DSC είναι γνωστή για την προηγμένη τεχνολογία και τις καινοτόμες λύσεις της, που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη προστασία και ηρεμία στους πελάτες της.

 

Η INIM Electronics είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία στον κλάδο της ασφάλειας, που προσφέρει κορυφαίας ποιότητας και αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας. Τα προϊόντα τους είναι γνωστά για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, την προηγμένη τεχνολογία και την ευκολία χρήσης τους. Η INIM Electronics δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες καινοτόμες λύσεις στις ανάγκες ασφαλείας τους και να διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίησή τους με τα προϊόντα τους.

 

Η Artec Alarm είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων ασφαλείας για κατοικίες και εμπορικά ακίνητα. Προσφέρουν μια σειρά προϊόντων, όπως συναγερμοί διαρρήξεων, συναγερμοί πυρκαγιάς, συστήματα ελέγχου πρόσβασης και κάμερες παρακολούθησης. Η εστίασή τους είναι στην παροχή υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων και εύχρηστων προϊόντων για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ασφάλειας των ακινήτων των πελατών τους.

Συμπέρασμα

Τα συστήματα συναγερμού σπιτιού είναι μια σημαντική επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Διατίθενται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, συμπεριλαμβανομένων των ενσύρματων, ασύρματων και υβριδικών συστημάτων, και προσφέρονται από μια σειρά δημοφιλών εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Texecom, Risco, Paradox, Artec, Caddx, DSC, Inim, Satel Ajax και Sigma. Το κόστος ενός συστήματος συναγερμού σπιτιού εξαρτάται από τον τύπο του συστήματος που εγκαθίσταται και το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρεται, επομένως είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας πριν κάνετε μια αγορά.

Προϊόντα

 74.40

Κεντρική Μονάδα

LIGHTSYS PLUS

 364.56

Τηλεφωνικές Συσκευές

GRP2670

 424.08

Τηλεφωνικές Συσκευές

GRP2616

 288.92

Τηλεφωνικές Συσκευές

GXP1610

 70.43

Τηλεφωνικές Συσκευές

GRP2603P

 112.84

Μπουτονιέρες

DT607C-S2

 156.24

Συστήματα Συναγερμού

Import placeholder for 1771

 0.00

Είπαν για Εμάς

Επικοινωνία