Η Karagiannis Security Systems® προσφέρει μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας πληκτρολόγια συναγερμού ασφαλείας από κορυφαίες μάρκες όπως Paradox, Caddx, Satel, Artec, Risco, Innim, Sigma, DSC, Texecom και Ajax. Ως ζωτικό στοιχείο οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας, τα πληκτρολόγια παρέχουν στους χρήστες έναν βολικό και αποτελεσματικό τρόπο όπλισης και αφόπλισης του συστήματος ασφαλείας τους, διαχείρισης λειτουργιών και λήψης ειδοποιήσεων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτός ο οδηγός θα διερευνήσει τα βασικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη αυτών των βασικών συσκευών.

Αυτό το άρθρο παρέχει μια επισκόπηση των πληκτρολογίων συναγερμού ασφαλείας και των δυνατοτήτων τους. Θα εξηγήσουμε πώς λειτουργούν τα πληκτρολόγια, τους τύπους των διαθέσιμων πληκτρολογίων και τα πλεονεκτήματα διαφορετικών λειτουργιών, όπως οθόνες αφής, οθόνες με οπίσθιο φωτισμό και ασύρματη συνδεσιμότητα. Θα επισημάνουμε επίσης μερικές από τις κορυφαίες μάρκες και μοντέλα της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων αυτών που διατίθενται μέσω των Συστημάτων Ασφαλείας Karagiannis Security Systems®. Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο πληκτρολόγιο για τις ανάγκες σας, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το υπάρχον σύστημα ασφαλείας σας είτε να εγκαταστήσετε ένα νέο.

Πληκτρολόγιο

HS2TCHPBLK

 601.70

Πληκτρολόγιο

HS2TCHPE6

 601.70

Πληκτρολόγιο

HS2LCDWF8E1

 431.67

Πληκτρολόγιο

HS2LCDRF8E6N

 256.17

Πληκτρολόγιο

HS2LCDPE1

 198.52

Πληκτρολόγιο

HS2LCDE6

 167.23

Πληκτρολόγιο

HS2LEDE1

 91.60

Πληκτρολόγιο

NXG-1833-EUR

 225.68

Πληκτρολόγιο

NXG-1832-EUR

 225.68

Πληκτρολόγιο

ALIEN-S/N

 297.60

Πληκτρολόγιο

ALIEN-S/B

 297.60

Πληκτρολόγιο

JOY/MAX

 141.36

Η Karagiannis Security Systems δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις ασφάλειας για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών τους. Η συλλογή μας από πληκτρολόγια συναγερμού ασφαλείας από κορυφαίες μάρκες όπως Paradox, Caddx, Satel, Artec, Risco, Innim, Sigma, DSC, Texecom και Ajax προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών που ταιριάζουν στις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματική εγκατάσταση και συνεχή υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημά σας λειτουργεί πάντα βέλτιστα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ασφαλείας μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε την περιουσία σας.